Lampu ujian médis LED portabel sareng saklar suku JD1400L 7w

Lampu ujian médis LED portabel sareng saklar suku JD1400L 7w

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Presentasi Produk

 Data Téknis
  Modél   JD1400L
  Voltaseu   AC 100-240V 50HZ / 60HZ
  Kakuatan   7W
  Kahirupan bohlam   50000hrs
  Suhu Warna   5000K ± 10%
  Diaméter facula   10-270mm
  Inténsitas Cahaya   40000LUX
  Jenis switch    Saklar suku
   Spot Lampu anu tiasa diatur    √

Kauntungan urang
1. produk ieu ngadopsi desain téknologi optik profésional, kasaimbangan disebarkeun lampu.
2. leutik portabel, sareng sudut mana waé tiasa bending.
3.Jinis lantai, jinis klip-on jsb.
4. produk anu seueur dianggo dina ENT, ginekologi sareng pamariksaan gigi. Éta tiasa dianggo salaku katerangan bawahan di ruang operasi, ogé lampu kantor.

xczsa
fvdvw
etgewq
mhgngb

Tempat Aplikasi

Langkung Modél

dsadw

Sertipikat

dwasdkjh
vcveq
LAPORAN Tés No. 3O180725.NMMDW01
Produk: Lampu médis
Panyekel Sertipikat: Nanchang Micare Médis Equipment Co., Ltd.
Verifikasi ka: JD2000, JD2100, JD2200
  JD2300, JD2400, JD2500
  JD2600, JD2700, JD2800, JD2900
Tanggal pangiriman: 2018-7-25

Pangiriman & Pamayaran

dwdsadgb

Pakét

nhyhfg
xzcssw

Daptar bungkusan

1. Lampu médis ----------- x1
2. Batré Rechargeble ------- x2
3. adaptor ngecas ------------ x1
4. Kotak Aluminium ----------------- x1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami