Lampu Teater Operasi

Lampu Teater Operasi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

 Inténsitas cahaya dina jarak 1 m (lx) 160,000LUX (léngkah ka-10)
Inténsitas Cahaya 83,000lux-160,000 lux / 83,000-160,000 lux
Khasiat bercahaya (lm / W) 130 / W
Suhu warna (K) 3500-5000K (4 léngkah tiasa diatur)
wadd
bgdfv

Profil Perusahaan

Nanchang Light Technology Exlotatin Co, Ltd mangrupikeun spilie dina sumber cahaya khusus pamekaran, produksi sareng pamasaran. Produkna aya hubunganana sareng bidang médis perawatan, panggung, pilem sareng televisi, ngajar, bérés warna, iklan, penerbangan, kriminal panyilidikan sareng produksi industri, jst.

Perusahaan ieu ngagaduhan tim staf anu mumpuni. Kami difokuskeun ideu operasi integrit, ahli. sareng jasa. Dina addtin, prinsip urang pikeun ngajantenkeun konsumén wareg, anu dianggap salaku dasar pikeun salamet. Kami berdedikasi pikeun pangwangunan perusahaan sareng karir sumber cahaya. Ngeunaan produk, kami nawiskeun komitmen kualitas komprehensif ka konsumén kami kalayan kualitas ngajamin pikeun ngahontal prinsip urang tina pelanggan anu dihias sareng kualitas munggaran. Samentawis éta, kami bersyukur ka urang konsumén anyar sareng biasa anu percanten ka produk urang. Kami bakal ningkatkeun produk eksistin sareng jasa, sareng nangkep tren pangwangunan téknologi panganyarna dina dasar ieu. Urang bakal nempatkeun anu anyar babak tina terobosan téknis pikeun inovasi supados nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa technicl ka pangguna kami.

Dina nyanghareupan abad anyar, Teknologi Cahaya Nanchang bakal nyanghareupan langkung seueur kasempetan sareng tantangan kalayan pssin langkung ageung langkung stabil, langkung bau pasar senstive sareng langkung poessonal manajemén pikeun mastikeun posisi penting urang dina bidang téknologi optik.

Pakét & Pangiriman

gbnhh
fwe

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami