Warta industri

  • Sadaya sertipikat pendaptaran FDA henteu resmi

    FDA ngaluarkeun bewara anu judulna "pendaptaran alat sareng daptar" dina halaman wéb na dina 23 Juni, anu nekenkeun yén: FDA henteu ngaluarkeun Sértipikat Pendaftaran ka perusahaan alat médis. FDA henteu mastikeun informasi pendaptaran sareng daptar pikeun firma anu ngagaduhan ...
    Maca deui