Dina soré tanggal 16 Maret 2020, pamimpin Minjian Qingshanhu sumping ka Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd.

Dina soré tanggal 16 Maret 2020, pamimpin Minjian Qingshanhu sumping ka Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd.

Dina soré tanggal 16 Maret 2020, pamimpin Minjian Qingshanhu sumping ka Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd. kanggo nganjang sareng ngartos kaayaan perusahaan anu balik damel sareng produksi saatos wabah Xinguan. Dina bimbingan Chen Fenglei, umum manajer Nanchang maikel Médis Equipment Co., Ltd., para pamimpin Minjian Qingshanhu mariksa ruang kantor perusahaan, sareng ngenalkeun sareng nunjukkeun sababaraha produk anyar perusahaan.

fwasfa
wfsaf

Produk Anyar dirancang Ku grup kami ------- JD1700

Panjelasan Produk
Modél produk :JD1700 、 JD1700L
Wengkuan aplikasi :Rangkaian produk ieu nyayogikeun dokter sareng pencahayaan lokal nalika pamariksaan sareng operasi. Éta cocog pikeun sumber lampu bantu di departemén rawat jalan luar rumah sakit sareng ruang operasi.
Komposisi produk: diwangun ku wadah lampu, kurung, catu daya, jst.
Fungsi
Produk ieu ngadopsi suplai kakuatan voltase lega sareng 12 sumber cahaya kakuatan tinggi. Tutup lampu ngadopsi rakitan lensa optik pikeun ngumpulkeun lampu. Tempat lampu saragam sareng caang.
Produk ieu parantos dilaksanakeun sapanjang rarancang sareng produksi GB 9706.1-2007 "Alat-Alat Listrik Médis-Bagéan 1: Syarat Umum pikeun Kasalametan" sareng "Syarat Téknis Produk pikeun Lampu Pembantu Bedah".

Spésifikasi
1, Spesifikasi Daya
Tegangan input: 100-200V ~ 50 / 60Hz
Tegangan kaluaran: 12V / 2A ~ 2.5A
2, Suhu warna: 4000 ~ 5000K
3 、 Cahaya : 5200 ~ 67000 fluks
5 weight beurat Net:
Gunung : 5 ~ 7kg
Lampu panangan : 2,8 ~ 4.0kg
Panyekel lampu : 1.4 ~ 2.4kg
Dasar: 12 ~ 14kg
Riser : 2,8 ~ 3.8kg
6, Jinis kaamanan: Kuring ngetik, bagian aplikasi tipe BF

Panganteur produk

fawfaf

Gambar 1 Penampilan umum tina JD1700

fwafawf
fwafawf

Gambar 2 Penampilan umum tina JD1700L

fawfawffaf

1, Puteran sendi 2, Sambungkeun panangan 3 、 Lampu panutup 4 、 Perumahan lampu
5 button Tombol kendali 6 、 Saklar indrawi
Gambar 3 Diagram skéma tina wadah lampu
1. Saatos listrik dihurungkeun, tombol saklar (5) atanapi saklar sénsor (6) tiasa dianggo pikeun hurungkeun alat sareng mimiti damel.
2. Kacaangan cahaya tiasa disaluyukeun ngalangkungan tombol saklar (5), atanapi tempatkeun panangan anjeun handapeun saklar sensor (6).


Waktos Post: Mar-18-2021