Pamingpin rékayasa sipil Qingshanhu dilongok pikeun diajar ngeunaan neraskeun padamelan sareng produksi perusahaan anggota

Pamingpin rékayasa sipil Qingshanhu dilongok pikeun diajar ngeunaan neraskeun padamelan sareng produksi perusahaan anggota

Dina soré tanggal 16 Maret 2020, pamimpin Minjian Qingshanhu sumping ka Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd. kanggo nganjang sareng ngartos kaayaan perusahaan anu balik damel sareng produksi saatos wabah Xinguan. Dina bimbingan Chen Fenglei, umum manajer Nanchang maikel Médis Equipment Co., Ltd., para pamimpin Minjian Qingshanhu mariksa ruang kantor perusahaan, sareng ngenalkeun sareng nunjukkeun sababaraha produk anyar perusahaan.

wqds vcxvedf


Pos waktos: Jan-09-2021