JD2100 1w LED Bedah ENT Pergigian Lampu Médis

JD2100 1w LED Bedah ENT Pergigian Lampu Médis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Téknis

 Data Téknis
  Modél   JD2100
  Tegangan Gawé   DC 3.7V
  Hirup LED   50000hrs
  Suhu Warna   4500-5500k
  Waktos damel   ≥ 10 jam
  Ngecas Waktos   4 jam
  Tegangan adaptor   100V-240V AC, 50 / 60Hz
  Beurat Panyekel Lampu   160g
  Pencahayaan   ≥15000 Lux
  Diaméter lapangan cahaya dina 42cm   20-120 mm
  Jenis Batré   Batré Polimér Li-ion anu tiasa diisi ulang
  Luminance adjustable   Leres
  Spot Lampu anu tiasa diatur   Leres

JD2100 mangrupikeun lampu LED bedah anu ékonomis kalayan kakuatan 1w sareng intensitas 15000lux, éta tiasa dianggo pikeun sababaraha operasi dasar, ngepak kalayan kotak illuminum, tiasa nyaluyukeun kacaangan ngalangkungan batré kontrol, kapasitas batréna nyaéta 4400Amh sareng waktos damel nyaéta 6-8 jam upami ngeusi hiji waktos . Hal ieu seueur dianggo dina dental, ent, vet, gynecology, proctology, jst.

Fokus cahaya seragam sareng buleud, suhu warna nyaéta 5500K sareng warna lampu bodas, carjer batréna tiasa dianggo pikeun nyayogikeun standar USA, standar Jepang, standar Australia, standar Éropa sareng standar Inggris. Nalika ngalakukeun operasi, batréna tiasa dilebetkeun kana saku atanapi dina sabuk, sirah lampu tiasa gerak fleksibel luhur sareng ka handap.

Unggal headlamp ngandung hiji batré pc sareng hiji colokan, Kotak aluminium leutik pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahémat biaya pengiriman, sareng éta éndah. Pita sirah ukuranana tiasa diatur dumasar kana dokter, saluyukeun tombol pikeun ngaluyukeun kedap sareng ngaleupaskeun, milarian posisi anu paling raoseun pikeun ngalakukeun operasi. Aya kiyeu pikeun nempatkeun dina kabel sahingga moal mangaruhan dokter anu damel normal.

Tegangan anu dianggo nyaéta DC3.7V, batréna tiasa dianggo deui batré polimér li-ion, tiasa dianggo 500 kali, bohlam LED diimpor ti Amérika Serikat kalayan mérek Cree, sareng waktos hirup 50000 jam. Lampu anu klasik pisan. Urang tiasa ngirim ku DHL, Fedex, TNT, jst, aranjeunna mitra jangka panjang urang. Jasa OEM ogé sayogi dina MOQ, urang tiasa ngarobih logo anjeun dina produk atanapi kotak bungkus. Garansi sataun, ogé kami tiasa nawiskeun dukungan téknis upami aya masalah saatos ngajamin.

Jarak damel normal nyaéta sakitar 50cm, produk ngagaduhan sertipikat CE sareng ISO. Éta ogé tiasa cocog sareng loupes bedah, 2.5X, 3.0X, 3.5X, 4.0X, 5.0X sareng 6.0X sadayana sayogi pikeun napel, jarak damel jarakna ti 280-550mm kanggo opsional, sareng pandangan anu diajukeun mah béda dumasar kana modél anu béda.

Tempat Aplikasi

xczsa
fvdvw
etgewq
mhgngb

Pakét

wee

Daptar bungkusan

1. Lampu médis ----------- x1
2. Batré Rechargeble ------- x1
3. adaptor ngecas ------------ x1
4. Kotak Aluminium ----------------- x1

Sertipikat

dwasdkjh
vcveq
LAPORAN Tés No. 3O180725.NMMDW01
Produk: Lampu médis
Panyekel Sertipikat: Nanchang Micare Médis Equipment Co., Ltd.
Verifikasi ka: JD2000, JD2100, JD2200
  JD2300, JD2400, JD2500
  JD2600, JD2700, JD2800, JD2900
Tanggal pangiriman: 2018-7-25

Modél Patali

dwdwsxcz

Pangiriman & Pamayaran

dwdsadgb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami