FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon MOQ anjeun?

Hiji potongan.

Naha kuring tiasa kéngingkeun Sampel Gratis pikeun Mariksa Kualitas?

Sumuhun, mangga ngahubungan kami pikeun sampel gratis.

Tiasa nampi Urutan OEM / ODM?

Leres, Duanana urang tiasa.

Kumaha carana IPay pikeun Pesenanna?

TT, Western UnionPaypal, Kartu Kiridit, LC

Sabaraha lami waktosna dugi?

Kapal pesenan umum & Leutik dina 24-48 jam. Sareng peryogi 3-5 dinten kanggo ngangkut ka AS. Pilipina sareng Asia Kidul salami 2-3 dinten.

Naon Cara Ngirimkeun Anjeun?

DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS, BRE, ARAMEX.

Naon Layanan Saatos Dijual Anjeun?

7-dinten teu aya alesan pikeun GANTI atanapi PEMBELIAN PULANG

Naon Sértipikasi Anu Anjeun gaduh?

CE, TUV, FSC, IS09001, ISO13485.