Wisata Pabrik

Dina Juni 2011,Meckel sacara resmi didirikeun salaku pabrik lampu tanpa bayangan di Propinsi Jiangxi. Perusahaan perenahna di Zona Pangembangan berteknologi tinggi di Nanchang, kalebet wilayah 3000 méter pasagi, kalayan langkung ti 50 padamel. Pabrikna lengkep dilengkepan sareng didamel industri