Tentang Kami

Nanchang Micare Médis Equipment Co., LTD

Lampu anu raoseun pikeun ngajantenkeun dunya tempat anu langkung saé

Inovasi, hormat, win-win, tanggung jawab, syukur. Ngadamel lampu médis Hadé

Nanchang Micare Médis Equipment Co., LTD mangrupikeun perusahaan anu inovatif sareng berteknologi tinggi, kami ayana di Zona Pengembangan Teknologi Tinggi Nasional Nanchang. Kami teras fokus kana pamekaran sareng pembuatan lampu médis. Produk utama kami nutupan Operasi Ligths Operasi, Lampu Ujian Médis sareng Lampu Médis, sareng sajabana. Tipe réfléksi umum Lampu Operasi LED anu ditalungtik sareng dikembangkeun ku nyalira parantos dugi ka tingkat anu maju di dunya, sareng parantos kéngingkeun sababaraha patén-patén nasional, kami parantos janten inovasi pamimpin dina industri lampu medika. Sertipikat anu dipikagaduh ngagaduhan ISO13485, CE, sertipikat penjualan gratis sareng sajabina.
Micare dikhususkeun pikeun nyayogikeun lingkungan kerja anu aman, séhat sareng nyaman pikeun sadaya pamilon industri médis, nganggo prestasi ilmiah & téknologi pangénggalna, pangetahuan profesional dina bidang médis, sareng inovasi kontinyu, pikeun ngahasilkeun hémat & hemat énergi, produk anu aman & éfisién, sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun pangwangunan sosial.

Perusahaan ieu ngagaduhan tim staf anu mumpuni. Kami difokuskeun ideu operasi ngeunaan integritas, propésional sareng jasa. Salaku tambahan, prinsip urang pikeun ngajantenkeun konsumén wareg, anu dianggap salaku dadasar pikeun salamet. Kami berdedikasi pikeun pangwangunan perusahaan sareng karir sumber cahaya. Ngeunaan produk, kami nawiskeun komitmen kualitas komprehensif ka konsumén kami kalayan jaminan kualitas pikeun ngahontal prinsip urang berorientasi sareng kualitas munggaran. Samentawis éta, kami bersyukur ka konsumén anyar sareng biasa kami anu percanten ka produk urang. Kami salajengna bakal ningkatkeun produk sareng jasa anu aya, sareng nangkep tren pangwangunan téknologi panganyarna dina dasar ieu. Kami bakal nempatkeun putaran anyar terobosan téknis pikeun inovasi supados nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa téknis pikeun pangguna kami. Micare utamina ngahasilkeun lampu bayangan bedah, cahayana bantu bedah, lampu sirah médis, kaca pembesar médis, sumber cahaya tiis médis sareng variétas sanés.

Carita Urang

Dina Juni 2011

Dina Juni 2011, Micare sacara resmi didirikeun sareng janten pabrik Cahaya Bedah Médis di Propinsi Jiangxi.

Dina 2014

Di 2014, Lampu Bedah LED anu réfléktif sacara umum meunang hadiah kadua Jiangxi Produk Anyar Éléktronik.

Ti taun 2015 dugi ka ayeuna

Ti 2015 dugi ka ayeuna, perusahaan ayeuna gaduh produk inti sapertos lampu bedah médis, lampu pamariksaan médis, sumber lampu tiis médis, lampu médis, sareng sajabana, sareng parantos damel kerjasama sareng seueur rumah sakit pikeun sacara aktif ngagedekeun pasar domestik sareng luar negeri, sareng ilubiung dina sagala rupa paméran médis di bumi sareng luar negeri sababaraha kali sareng kéngingkeun pujian bulat ti konsumén.