24 inci dipimpin monitor Médis layar tampilan sabar pikeun bedah sareng Ujian

24 inci dipimpin monitor Médis layar tampilan sabar pikeun bedah sareng Ujian

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Data téknis

Modél: 2450
Ukuran tampilan: 24 inci
Sasayogian tanaga: catu daya éksternal 24V
Resolusi: 1920X 1200
Babandingan: 16:10
Warna: 16,7 jutaan
Kacaangan kalibrasi: 250 + 10CDS / m2
Kontras:1000: 1
Sudut pandang:178/178
Waktos réspon:15ms
Standar pamasangan: VESA 100x 100M
Konsumsi listrik: henteu langkung ti 100W MAX
Aplikasi Utama: Laparosocpe, Hysteroscope. Arthroscope, ENT, PTED, Urology

saccww333
xzcsa
bgbdsfd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami