Produk Anyar

  • Portable LED medical examination light with foot switch JD1400L 7w

    Lampu ujian médis LED portabel sareng foo ...

    Presentasi Produk Modél Data Téknis JD1400L Voltase AC 100-240V 50HZ / 60HZ Power 7W Bulb Life 50000hrs Suhu Warna 5000K ± 10% Facula diameter 10-270mm Inténsitas Cahaya 40000LUX Switch tipe Foot switch Adjustable Light Spot √ Kauntungan Kami 1. Produk ieu ngadopsi optik propésional desain téknologi, kasaimbangan disebarkeun lampu. 2. leutik portabel, sareng sudut mana waé tiasa bending. 3.Jinis lantai, jinis klip-on sareng sajabana 4.The produser ...

  • JD2100 1w LED Surgical ENT Dental Medical Headlight

    JD2100 1w LED Bedah ENT Gigi Médis Headl ...

    Spésifikasi Téknis Modél Data Téknis JD2100 Tegangan Gawé DC 3.7V LED Kahirupan 50000hrs Suhu Warna 4500-5500k Waktos Gawé hr 10 Waktos Waktos Muatan 4 Waktos Adaptor Tegangan 100V-240V AC, 50 / 60Hz Lampu Holder Bobot 160g Penerangan ≥15000 Lux Lampu médan diaméterna di 42cm 20-120 mm Tipe Batré Rechargeable Li-ion Polimér Batre Luminance adjustable Sumuhun Adjustable Light Spot Sumuhun JD2100 mangrupikeun ...

  • Operation Theatre Light

    Lampu Teater Operasi

    Spésipitas Inténsitas cahaya dina jarak 1 m (lx) 160,000LUX (léngkah ka-10) Inténsitas Lampu 83,000lux-160,000 lux / 83,000-160,000 lux efficacy Luminous (lm / W) 130 / W Suhu warna (K) 3500-5000K ( 4 léngkah anu tiasa diatur) Profil Perusahaan Nanchang Light Technology Exlotatin Co, Ltd mangrupikeun spilie dina sumber cahaya khusus pamekaran, produksi sareng pamasaran. Produkna aya hubunganana sareng bidang perawatan médis, panggung, pilem sareng televisi, pangajaran, warna fin ...

  • 24 inches led Medical monitor patient display screen for surgery and Examination

    24 inci dipimpin monitor Médis tampilan sabar s ...

    Modél data téknis: 2450 Ukuran tampilan: 24 inci Suplai kakuatan: catu daya éksternal Resolusi 24V: 1920X 1200 Rasio: 16:10 Warna: 16,7 juta Caang kalibrasi: 250 + 10CDS / m2 Kontras: 1000: 1 Sudut pandang: 178/178 Waktos réspon : Standar pamasangan 15ms: Konsumsi listrik VESA 100x 100M: henteu langkung ti 100W MAX Aplikasi Utama: Laparosocpe, Hysteroscope. Arthroscope, ENT, PTED, Urology

Nyarankeun Produk

Warta

  • Dina soré tanggal 16 Maret 2020, leade ...

    Dina soré tanggal 16 Maret 2020, pamimpin Minjian Qingshanhu sumping ka Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd. pikeun nganjang sareng ngartos kaayaan perusahaan ...

  • Sadaya sertipikat pendaptaran FDA sanés ...

    FDA ngaluarkeun bewara anu judulna "pendaptaran alat sareng daptar" dina halaman wéb na dina 23 Juni, anu nekenkeun yén: FDA henteu ngaluarkeun Sértipikat Pendaftaran ka médis ...

  • Pimpinan rékayasa sipil Qingshanhu v ...

    Dina soré tanggal 16 Maret 2020, pamimpin Minjian Qingshanhu sumping ka Nanchang maikere Medical Equipment Co., Ltd. pikeun nganjang sareng ngartos kaayaan perusahaan anu balik damel sareng pro ...

  • Janten coronavirus tiasa tiwas ku ultraviol ...

    Anti wabah! Éta bakal janten tindakan anu saé pikeun jalma-jalma dina Spring Festival taun 2020. Saatos ngalaman "panutup" sesah dipilarian sareng disikat ku Shuanghuanglian sareng ...